2104974226 ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ 114, Νίκαια tsigkosfrahs@gmail.com

Τσίγκος
Συστήματα Αλουμινίου Νίκαια


 

Έφτασε η ώρα για την επιλογή των κουφωμάτων. Γνωρίζετε όμως ποια είναι η κατάλληλη λύση για τον χώρο σας;

Η εταιρεία Τσίγκος σας προσφέρει ποικιλία επιλογών σε Ανοιγόμενα και Συρώμενα κουφώματα, μέσα από τα οποία θα εντοπίσετε, με τη βοήθεια μας, αυτό που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Περάστε από τον χώρο μας επί της οδού Αττάλειας 114 στη Νίκαια, για ν'αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να επιλέξουμε μαζί την ιδανική λύση για εσάς.

 

 

Ανοιγόμενα Κουφώματα
Τα ανοιγόμενα κουφώματα και μπαλκονόπορτες αποτελούν την ιδανική λύση για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση. 

Προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση, μεγάλη ασφάλεια, διατίθενται σε πολλούς τύπους και σχέδια. Επίσης προσαρμόζονται πάνω τους πολλά αξεσουάρ και μηχανισμοί, δέχονται διπλή ή τριπλή υάλωση και εξωτερικά ενσωματώνουν σήτα και παντζούρι ή ρολό. 

Ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες επιλογές.

 


 


Συρόμενα Κουφώματα
Τα συρόμενα κουφώματα αποτελούν μία επιλογή με ιδιαίτερη απήχηση στην ελληνική αγορά. 

Τα συρώμενα κουφώματα χρειάζονται λιγότερο χώρο για να λειτουργήσουν γι'αυτό αποτελούν και την καλύτερη λύση για τις πολυκατοικίες ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερη αξιοποίηση του μικρού συγκριτικά διαθέσιμου χώρου.

Δέχονται διπλή ή τριπλή υάλωση και ενσωματώνουν εξωτερικά σήτα και παντζούρι ή ρολό. Μπορεί να είναι χωνευτά στον τοίχο (προσφέροντας όλο το άνοιγμα) και εξωτερικά στον τοίχο.

Μπορούν ακόμη να είναι δίφυλλα που ενώνονται στο κέντρο του ανοίγματος ή επάλληλα που κινούνται το ένα επάνω στο άλλο και πολύφυλλα με ανάλογη λειτουργία.

 


 


Πόρτες Ασφαλείας
Επιλέξτε ανάμεσα σε ευρεία γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και επενδύσεων.

Οι πόρτες εισόδου εκτός από το να μας οδηγούν μέσα στην κατοικία, μας προστατεύουν και από κάθε είδους ανεπιθύμητο επισκέπτη όπως το κρύο, ο θόρυβος και ασφαλώς οι διαρρήκτες!

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ωστόσο, της πόρτας αλουμινίου έναντι άλλων επιλογών (PVC ή ξύλου), είναι πως το αλουμίνιο ως υλικό είναι ελαφρύ, ανθεκτικό στη διάβρωση και εύκολο στη συντήρηση.

Αυτό συνεπάγετε και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ παράλληλα οι πόρτες αλουμινίου παρέχουν μοναδικές επιδόσεις θερμομόνωσης & ασφάλειας.